Asbestinventarisatie: snel, flexibel, veilig en deskundig

Asbestinventarisaties

Woont of werkt u in een gebouw dat gebouwd is voor 1994? En gaat u slopen, verbouwen of renoveren? Dan bent u verplicht om asbest te laten inventariseren conform de norm SC540. Terra Milieu helpt u graag verder met een snelle, flexibele en deskundige dienstverlening op het gebied van asbest. Wij werken volgens de laatste wet- en regelgeving (SC540): veilig, ervaren en vakbekwaam.

Toegankelijk en accuraat

Werkwijze

De manier waarop wij de asbestinventarisatie (het type asbestinventarisatie) uitvoeren, is afhankelijk van een aantal factoren. Hebben we te maken met direct waarneembare asbest en/of asbesthoudende materialen (asbestinventarisatie type A)? Of is de asbest niet direct waarneembaar, maar bestaat er een ‘redelijk vermoeden’ dat er asbest in het pand aanwezig is (asbestinventarisatie type B)? Bij Terra Milieu voeren we een inspectie uit van de situatie en gaan we, op basis daarvan, over tot het type asbestinventarisatie dat bij uw situatie past.

Heeft u vragen over asbest? Of wilt u snel en goedkoop een asbestinventarisatie laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op!

 

“Terra staat bij ons voor kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar. Kwalitatief goede adviezen, van een constante betrouwbare kwalteit tegen een betaalbare prijs.”

Geert Schuijers, Specialist bodem & bouwstoffen