Deskundig onderzoek, heldere rapportages

Bouwstoffen onderzoek

Wilt u grond- of bouwstoffen toepassen en/of hergebruiken? Dan is het belangrijk om vooraf exact te  weten wat de milieu-hygiënische kwaliteit van het materiaal is. Om dat te kunnen bepalen, heeft u een bouwstoffenonderzoek nodig. Terra Milieu kan zowel bouwstoffenonderzoek (puin) als een partijkeuring grond  voor u uitvoeren. Wij keuren uw partij volgens de BRL-SIKB 1000 en rapporteren in duidelijke taal wat de kwaliteit van de af te voeren partij is. Hiermee voorkomt u onnodige afvoerkosten en weet u hoe u het materiaal kunt verwerken.

Toegankelijk en accuraat

Werkwijze

Terra Milieu is zeer flexibel. Vandaag bellen voor een partijkeuring betekent in de meeste gevallen dat deze morgen of overmorgen kan worden uitgevoerd. Op deze manier weet u binnen 1,5 week de kwaliteit van de grond en hoeft u de werkzaamheden nooit lang op te houden.

Heeft u vragen over bouwstoffenonderzoek door Terra Milieu? Of wilt u op korte termijn een bouwstoffenonderzoek laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op!

 

 

“Terra staat bij ons voor kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar. Kwalitatief goede adviezen, van een constante betrouwbare kwalteit tegen een betaalbare prijs.”

Geert Schuijers, Specialist bodem & bouwstoffen