Partijkeuring nodig? Wij helpen u graag: flexibel en vakbekwaam

Partijkeuring

Wilt u grond- of bouwstoffen toepassen en/of hergebruiken? Dan is het belangrijk om vooraf exact te  weten wat de milieu-hygiënische kwaliteit van de grond is. Om dat te kunnen bepalen, heeft u een partijkeuring grond (AP04) nodig. Terra Milieu kan zowel een partijkeuring grond als een partijkeuring puin (bouwstoffenonderzoek)  voor u uitvoeren. Daarnaast kunnen wij een civieltechnisch onderzoek uitvoeren. Wij keuren uw partij volgens de BRL-SIKB 1000 en rapporteren in duidelijke taal wat de kwaliteit van de af te voeren partij is. Hiermee voorkomt u onnodige afvoerkosten en weet u hoe u de grond verder kunt verwerken.

Toegankelijk en accuraat

Werkwijze

Terra Milieu is zeer flexibel. Vandaag bellen voor een partijkeuring betekent in de meeste gevallen dat deze morgen of overmorgen kan worden uitgevoerd. Op deze manier weet u binnen 6 werkdagen wat de kwaliteit is van de grond en kan de voortgang van de werkzaamheden worden gegarandeerd.

Heeft u vragen over een partijkeuring grond door Terra Milieu? Of wilt u op korte termijn een partijkeuring laten uitvoeren? Neem gerust contact met ons op!

 

 

 

“Terra staat bij ons voor kwaliteit, betrouwbaar en betaalbaar. Kwalitatief goede adviezen, van een constante betrouwbare kwalteit tegen een betaalbare prijs.”

Geert Schuijers, Specialist bodem & bouwstoffen